Consultații medicale

Mauris pretium nibh sed libero tempus in sagittis tortor interdum. Nullam nibh nisi, aliquam nec semper sed, semper vitae orci.

Detalii

Consultații medicale

Inscrieri medic

Pentru a deveni asigurat si a beneficia de asistenta medicala trebuie sa te inscrii pe lista unui medic acreditat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Alegerea medicului nu este ingradita de nici un fel de obligativitate. Poti alege orice medic din retea, in functie de preferintele tale, de distanta pana la cabinet, de profesionalismul acestuia etc..

Inscrie-te

Inscrieri medic

Ecografie generala

Elastografia in timp real este considerata a fi cel mai important pas in evolutia ecografiei, de la implementarea tehnicii Doppler.

Detalii

Ecografie generala

Electrocardiograma

Electrocardiograma (EKG sau ECG) reprezinta un test de verificare a activitatii electrice a inimii. Acest test transpune activitatea electrica a inimii, pe hartie sub forma de linii.

Detalii

Electrocardiograma
servicii ekg ecg

Electrocardiograma (EKG sau ECG) poate diagnostica cauzele durerilor toracice (angina pectoral, infarct miocardic acut), palpitatiilor, ametelilor, verifica daca peretii camerelor inimii sunt ingrosati, verifica daca un tratament cardiologic produce efecte secundare.

Este o metoda neinvaziva a activitatii electrice a inimii care dureaza maxim 5 minute si care va poate salva viata.

Dna Dr. Elena Caraiani detine atestat de ecografie generala si la Cabinet Medicina Individuala Dr. Caraiani Elena toti pacientii pot beneficia de serviciul de EKG (ECG) contra cost. Pentru mai multe detalii va rugam consultati lista de onorarii.

Add a Comment