Consultații medicale

Mauris pretium nibh sed libero tempus in sagittis tortor interdum. Nullam nibh nisi, aliquam nec semper sed, semper vitae orci.

Detalii

Consultații medicale

Inscrieri medic

Pentru a deveni asigurat si a beneficia de asistenta medicala trebuie sa te inscrii pe lista unui medic acreditat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Alegerea medicului nu este ingradita de nici un fel de obligativitate. Poti alege orice medic din retea, in functie de preferintele tale, de distanta pana la cabinet, de profesionalismul acestuia etc..

Inscrie-te

Inscrieri medic

Ecografie generala

Elastografia in timp real este considerata a fi cel mai important pas in evolutia ecografiei, de la implementarea tehnicii Doppler.

Detalii

Ecografie generala

Electrocardiograma

Electrocardiograma (EKG sau ECG) reprezinta un test de verificare a activitatii electrice a inimii. Acest test transpune activitatea electrica a inimii, pe hartie sub forma de linii.

Detalii

Electrocardiograma

Lista Servicii Medicale

  • Servicii Medicale de Baza

    > Servicii medicale pentru situatiile de urgenta medico-chirurgicala. > Servicii medicale profilactice /de preventie. > Consultatii pentru urmarirea dezvoltarii fizice si psihomotorii a copilului prin examene de bilant. > Sodales pulvinar lectus ac nulla consectetur cursus, pellentesque vel nunc duis condimentum turpis. > Consultatii pentru servicii medicale de preventie. > Supravegherea periodica clinica a evolutiei pentru bolnavii cu afectiuni cronice. > Consultatii in vederea monitorizarii evolutiei sarcinii si lauziei.